Bob Sinclair v Ambasadi Gavioli

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 16-06-2008

Tagged Under : ,

Bob Sinclair med poziranjem

Po Trkaju sem se odpravil direktno v Ambasado Gavioli, kjer je bil tokrat glavni akter Bob Sinclair. Sinclair je že bil pri nas in sicer lani v Fun Factoryju. Takrat me je precej razočaral, v soboto pa sem mu dal še eno šanso.

Cesta je bila povsem prazna, zaradi česar sem prišel še v na pol prazen klub, vrtel pa je DJ Dekky. Najprej sem se ustrašil, da se je folk ustrašil krepko visokih cen vstopnic (35€) in, da bomo priča praznemu partyju. Vendar se je diskoteka kmalu začela polniti, nato pa je prišel Bob. Kar pol ure preden je bil napovedan, kar je kar malce nenormalno, saj ponavadi DJi njegovega kova krepko zamujajo.

Že na začetku vrtenja je bilo jasno, da bomo tokrat gledali povsem drugačno predstavo od tiste v Factoryju. Še varnostniki so bili nenormalno prijazni do fotografov, saj so nas pustili povsem na miru. Love generation ima očitno vpliv tudi na varnostnike. Tudi Sinclair je bil zelo dobre volje, saj nam je (fotografom) stalno poziral, pa tudi ljudi z glasbenimi predlogi ni odganjal.

Sinclair je vrtel super vokalni house, kar je poskrbelo, da je bil glavni floor vedno lepo napolnjen in da je vse na njem poplesavalo.

Nastop so popestrile še svetleče animatorke na velikih gugalnicah, za katere so nekateri prav gotovo mislili, da so samo privid.

Spet mi je bilo močno žal, da nisem mogel ostati do konca, saj je bila to res ena boljših zabav v zadnjem času, vendar sem se moral naspati za celodnevno delovno soboto.

Še galerija.

Comments:

2 Responses to “Bob Sinclair v Ambasadi Gavioli”