9.1.2008

Filed Under (Ostalo) by MR Foto on 09-01-2008

Na božič je od prve objave na blogu minilo že drugo leto, sledi pa podobno poročilo, kot sem ga že naredil za prvo leto.

Letošnje leto je minilo v znaku selitev; preselil sem se na Mac, na WordPress, na samostojno gostovanje ter še na samo-stoječo galerijo. Dela je bilo precej, vendar mi ni žal. Prehod na Mac je bil sploh ena boljših odločitev v mojem življenju, WP, SuperSplet in pa Gallery 2 pa so prinesli le precej novih obiskovalcev in boljšo uporabniško izkušnjo.

Koncerti so se v začetku leta kar vrstili, potem se je malo umirilo, proti koncu pa je bilo spet napeto. Najbolj navdušen sem bil na EoDM in na Radar festivalu, kjer sem končno lahko užival v živih zvokih najljubše skupine QOTSA. Sem pa tja so nas kdaj zajebavali, ampak se nismo dali.

Začel sem se ukvarjati tudi z video produkcijo, saj je na Macu to res enostavno in hitro, brez nepotrebnega izgubljanja živcev ob kodiranju, dekodiranju in kvajestvemšečim. Ukvarjal sem se tudi s krajami avtorskega materiala – slike so bile v Organonu, video pa na Svetu, vendar sem (tudi z vašo pomočjo) vse rešil. Bilo je tudi zelo turistično leto; dva termina sem namreč preživel na Iosu, enega na Krfu, novo leto pa sem preživel v Bratislavi.O neverjetnem uspehu lastnega projekta ZSFB sem nedavno že pisal, tokrat naj povem samo, da nas je trenutno že 82. Ko pridemo do 100 naredimo en fotografski piknik, OK?

Za zaključek še povem, čemu ta slika v postu. Z današnjim dnem ta blog tudi uradno ni več najstniški, saj sem vstopil v novo desetletje svojega življenja, za katerega pa upam, da bo vsaj tako zanimivo, kot je bilo zadnje leto tega bloga.

Vabljeni k sodelovanju še naprej 😉

Comments:

10 Responses to “9.1.2008”