Adam in Eva

Filed Under (Fotografija) by MR Foto on 17-05-2008

Tagged Under : ,

V Grand hotelu Union je TV Paprika včeraj podeljevala nagrade Adam in Eva za najbolj simpatičnega Slovenca oz. najbolj simpatično Slovenko.

Gostje so prišli po črni (!) preprogi, nato so jih (bolj ali manj uspešno) posedli za mize, kjer so na mizi imeli veliko pribora in menu. Pijača je bila samoplačniška, na hrano pa so morali čakati do konca prireditve. Do začetka in po koncu prireditve je bilo vzdušje zelo morbidno – vse v črnem, nobene glasbe, tišina, skratka prav mučno.

Ko se je prireditev začela, so (ne vem zakaj) najprej predstavili 5 superfinalistov. Za vsakega od njih so pripravili nekega skrivnega gosta (ali goste), ki so o superfinalistu povedali kakšno anekdoto, kaj smešnega, nekaj o njem ali pa samo kaj zapeli.

Med predstavitvami pa smo vedno videli kakšno glasbeno točko. Nastopili so: Monika Pučelj, T Angels (ex. Turbo Angels), Sanja Grohar, Špelca, Maja Slatinšek, Urška Čepin in Saša Lendero. Če se ne motim, je prav vsak od njih prikazal neko novo pesem.

Potem so povedali, da je po izboru 24-ih medijskih hiš zmagal Andrej Škufca, po izboru gledalk in gledalcev TV Paprika pa Anita Ogulin.

Da pa ne bom izgubljal besed o oblekah nastopajočih in udeležencev, si raje oglejte galerijo.

Comments:

2 Responses to “Adam in Eva”