Majestic 5 – Crazy Hangover Party

Filed Under (Koncerti) by MR Foto on 22-10-2007

Tagged Under : ,

V soboto so Majestic 5 praznovali 10-letnico obstoja. V ta namen so organizirali koncert Crazy Hangover Party, kjer so nastopile skorajda vse skupine, katerim so naredili videospot. Ker sem imel tisto soboto veliko obveznosti prej in potem, sem šel pofotkat samo Angee, katerim so Mađestiki naredili spot Big Star.

Cel koncert je potekal tako, da je Toni Cahunek1 najprej napovedal glasbenega gosta, nato se je zavrtel spot, ki so ga naredili Mađestiki, potem pa je ta glasbeni gost zašpilal nekaj komadov.

Kot sem že prej omenil, sem moral kmalu oditi, zato niti ne vem kakšno je bilo vzdušje celotnega koncerta, lahko pa povem, da je v začetku kazalo, da bo več fotografov, kot pa navadnih gledalcev.

Ozvočenje je bilo slabo, da ne rečem zanič. Ne vem, ali so krivi zvočniki, ali tonski tehnik, vem samo, da se komadi od Angee niso slišali pol tako, kot bi se morali, kar je naključnemu obiskovalcu dalo občutek, da imajo Angee bedno glasbo in ne, da je tonc beden.

Na koncertu so bile tudi tri OrtoSmart zvezde, med njimi (najbrž največji fan Angee) Tibor, ki ga lahko vidite na neštetih plakatih in city lightih po mestih, kot OrtoSmart DJ-ja.

V moji galeriji so torej samo Angee, več slik z dogodka si lahko ogledate na KŠK-jevi fotogaleriji, ali pa kje drugje, saj je bilo fotografov res ogromno – sploh za tak dogodek.

  1. javnosti bolj znan kot Storž it Tu Pa Tam 😀 []

Comments:

8 Responses to “Majestic 5 – Crazy Hangover Party”