Rock na podeželju

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 07-10-2006

Napovedovali so praznik slovenskega podeželja 2006 v petek 6. oktobra. Omenjali so 6 ur rocka z Dan D, G-Spot, Day Out in Angee. Skratka nepozaben dogodek.

Kaj pa niso povedali? Da bodo nastopili Indigo, da bo vstopnica 1.800 SIT, da bodo cene pijač močno zasoljene, kar je pa najhuje pa je, da nikjer ni pisalo, kdaj se dogodek sploh začne.

Posledice: Če bi na eni strani prešteli natakarje, varnostnike, nastopajoče in fotografe ter na drugi strani publiko, bi bila prva številka ob nastopu Indigo in Angee večja od druge. Ko so bili na vrsti Day Out je prišlo kar nekaj njihovih oboževalcev, v začetku nastopanja G-Spot pa je bilo spet malo manj ljudi. Proti koncu pa so začeli malo bolj veselo prihajati in, ko so bili na vrsti Dan D, je dvorana doživela vrhunec večera. Sicer št. gledalcev, na oko, še vedno ni bilo večje od 200, v dvorani, ki bi brez težave sprejela 10-15-krat večjo množico ljudi. Tudi oder in osvetlitev ter ozvočenje le-tega sta dajala občutek, da bi bila zmožna zabavati precej precej več ljudi, predvsem osvetlitev je bila (za slovenske dvoranske koncerte) izvrstna.

Za kaj kriviti propad tega dogodka? V prvi vrsti oglaševanje, ki je bilo porazno, najbrž pa tudi nezainteresiranost okolice za dogodek take vrste. Škoda, ker je na koncu vse skupaj izzvenelo le kot odprta vaja petih slovenskih rockerskih bendov.

Pa še galerija.

Comments:

2 Responses to “Rock na podeželju”