Kralji komedije s Salome

Filed Under (Fotografija) by MR Foto on 15-11-2009

Salome

Salome

V dvorani mestnega kopališča Laguna, se je včeraj odvijal že tretji večer stand up komedije in glasbe – Kralji komedije. Tokrat sta bila gosta Vid Valič ter prvič v vlogi stand up komedijantke –  Salome.

Povezovalec je bil Miki Bubulj, ki je več ali manj predstavljal material, ki ga poznam že iz predstave B&B Show 2. Sicer je dodal nekaj for na temo Kmetije slavnih, vendar je večina materiala vseeno starega.

Sledil je drugi del dvojca B&B Show – Ranko Babič. Tudi on je predstavil samo stare in preverjene fore, ki pa so tam zbrano občinstvo zelo zabavale.

Prvi gost večera je bil stari znanec stand up odrov – Vid Valič. V svojem nastopu je prikazal svoj “best of” material ter s tem, mislim da, navdušil prav vse.

Sledil je nastop Salome, ki je svojim komičnim foram dodala še pevski nastop za uvod in zaključek. Glede na to, da gre za njen prvi nastop takšne vrste, sem nad videnim precej navdušen, čeprav nekako sumim, da for ni napisala sama.

Včerajšnji večer je bil torej zelo zabaven, če ste totalen laik na področju stand up komedije in je sploh ne spremljate. V kolikor pa ste vsaj malce na tekočem, pa zagotovo poznate vsaj 90% včerajšnjih for.

Še galerija.

Comments:

2 Responses to “Kralji komedije s Salome”