Hosting

Filed Under (Računalništvo) by MR Foto on 17-09-2008

Powered by Domenca

Powered by Domenca

Lep pozdrav na novem strežniku!

Od danes naprej se moje strani nahajajo na strežnikih podjetja Domenca, ki je bila najboljša izbira za maksimalno zanesljivost delovanja. Kot ste najbrž opazili, so bile namreč vse strani od petka od cca. 16:00 pa do ponedeljka do cca. 17:00 nedosegljive. Razlog za to je tičal nekje pri mojem bivšem ponudniku gostovanja – podjetju Supersplet oz. lastniku le-tega – g. Salahudinu Salkiću. Tudi on je namreč vedno, ko so strani postale nedosegljive, čudežno prevzel to isto lastnost. Ni odgovarjal na maile, ni se prikazal na Facebook, na mobitel je bil nedosegljiv,…

Ker se je zadnje čase nedosegljivost vedno večkrat ponavljala ter je trajala vedno dlje časa, sem se odločil, da zamenjam ponudnika gostovanja, ki sem ga očitno slabo leto nazaj preslabo izbral, saj se mi je vedno znova dokazoval rek: “Nisem tako bogat, da bi kupoval poceni”.

Obrnil sem se na Koornk skupnost in prek Ping.fm še na vse ostale social networke v katerih sodelujem. Odziv me je zelo pozitivno presenetil, saj mi niso odgovorili le kolegi, ter kolegi kolegov, ampak tudi ljudje, s katerimi v bistvu sploh še nisem imel stika, pa so mi bili pripravljeni pomagati, saj so sami že bili v podobni situaciji, ali pa so samo slutili, da mi lahko pomagajo, saj me hočejo podpreti pri tem, kar počnem.

Res sem dobil malo morje ponudb, na koncu pa sem se odločil, da raje investiram kak evro več in gostovanje svojih strani zaupam ljudem, ki res vedo kaj delajo. Yougo mi je “zrihtal” gostovanje pri Domenci s paketom, ki ga v bistvu še ni v ponudbi, ampak bo v naslednjih tednih.

Na tem mestu res še enkrat zahvala vsem, ki ste priskočili na pomoč in me podpirali v ponedeljek, ko sem že resno mislil, da so moje strani za vedno odšle na internetno pokopališče.

Hvala!

Comments:

9 Responses to “Hosting”