Mondial pre & after red love party v InBoxu

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 18-10-2008

Tagged Under : ,

Zmagovalko so prinesli na rokah

Zmagovalko so prinesli na rokah

Včeraj se je v InBox-u (na isti lokaciji je prej stal Fun Factory) zgodil prvi žur. InBox sicer še ni dokončan, precej stvari je še za postoriti, vendar bivšim ter bodočim maturantom se je mudilo žurati, zato se je žur zgodil že včeraj.

Zaradi Sanjine predstavitve novega vieospota v Kongu, sem malce zamudil staff briefing in prišel par minut pred odprtjem vrat v diskoteko (21:45). Tam pa me je čakal šok – nenormalna vrsta pred vhodom – z nenormalna res mislim nenormalna, gužva je bila nepopisna, ljudje pa so kar rinili. Vsi smo se potihem spominjali incidenta izpred Lipe in si močno želeli, da se kaj takega včeraj ne bi zgodilo. Seveda je bilo za varnost odlično poskrbljeno z več kot 5 t.i. tampon conami, ki so preprečile kakršnekoli incidente, a vseeno je bilo tam preveč ljudi.

Tudi ko se je InBox dodobra napolnil (noter je bilo kot v konzervi sardelic), je zunaj še vedno ostala množica zabave željnih mladih, ki žal niso mogli priti noter.

Žur je bil (pričakovano) ponovno fenomenalen – Mondial pač vedno poskrbi za to z energičnimi animatorji, super DJ-ji, nagradnimi igrami,…

Fotografije lahgko vidite v moji galeriji, ali pa na Facebooku, kjer (se) lahko tudi tagate.

Comments:

One Response to “Mondial pre & after red love party v InBoxu”