Hladno Pivo v Cvetličarni

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 15-10-2007

Za Hladno Pivo sem že slišal, vendar nisem poznal nobenega njihovega komada. Tudi na koncert nisem imel namena iti, vendar me je poklical Aleš Rosa iz RSQ1 in sem mu naredil uslugo ob prenatrpanem urniku.

Uživači mrzlega pira so začeli s 45 minutno zamudo, vendar so že ob prvem glasu iz mikrofonov totalno razburkali prenapolnjeno Cvetličarno Mediapark. Gužva je bila res nepopisna, za piko na i, pa smo imeli fotografi okoli 35 cm prostora med ograjo in odrom.

Se sploh ne hecam. Brez ruzaka in samo s fotoaparatom, sem se komaj zgužval med rokestegajočese obiskovalce in oder. Enostavno ni bilo mogoče priti na drugo stran odra, ker se dva fotografa nista mogla srečati. Če si hotel na drugo stran, si moral na tej strani ven, se pregužvati med folkom (skoraj nemogoče) in vstopiti na drugi strani odra.

Nekako sem po 3eh korakih in 5ih minutah zgubil voljo, da bom prišel na drugo stran in sem se raje odpravil na balkon. Tudi tam je bila gneča, vendar sem se nekako prerinil2 do ograje. Tu so bili pogoji boljši, no vsaj noben me ni z rokami tolkel po glavi.

Vzdušje je bilo noro – dobesedno. Tam od nekje tretje, pa do desete vrste se je odvijalo (pre/po)rivanje, sem pa tja so se malo polivali s pivom, leteli so kozarci, leteli so ljudje, ni da ni.

Glasba je bila zelo v redu, lahko rečem nad pričakovanji. Nastopajoči so bili zelo prepuščeni vibracijam, ki jih je oddajala publika, ter kar izžarevali svojo energijo. Moram pogledati, če so tudi na studijskih posnetkih tako energični.

Zaradi neštetih udarcev v glavo, ki sem jih nehote prejel pred odrom, zaradi polivanja piva po meni ter zaradi gužve, me je začela malček boleti glava in sem se nekje na sredini koncerta odpravil domov. Fotke pa, kot vedno, v galeriji.

  1. Poglejte stran 3 😉 []
  2. beri: kor se mi ni umaknil na “A lahko samo malo?” jo je dobil pod rebra 😀 []

Comments:

3 Responses to “Hladno Pivo v Cvetličarni”