Hello world!

Filed Under (Ostalo, Računalništvo, ZSFB) by MR Foto on 08-08-2007

Hello world!

Hello world!

Mislim da najbolj pogosto uporabljena fraza na internetu.”Hello world!” vidimo povsod: ko se učimo programirati spoznavamo echo”Hello world!”; ali print”Hello world!”; ali document.write (“Hello world!”); ali label1.text = “Hello world!”,…, potem frazo srečamo na vseh novih blogih ali drugih avtomatiziranih spletnih straneh, srečavamo jih na straneh, ki so jih gradili tisti, ki so se še učili graditi strani itd., itd., itd. No, danes pa jo imate priložnost videti na mojem osveženem blogu. Preselil sem se na WordPress platformo, ker mi, kot naprednemu uporabniku, nudi veliko več kot Blogger. Nič slabega o Bloggerju, saj sem na njem “preživel” kar 587 dni ali drugače povedano 1 leto, 7 mesecev in 10 dni. Prvi post sem napisal davnega 25.12.2005, zadnjega pa 3.8.2007, vsega skupaj jih je bilo 165, od tega kar 99 posvečenih fotografiji.

WordPressov vmesnik je veliko bolj user-friendly in stabilnejši od Bloggerja. Odlično deluje tako v Firefoxu, kot v Safariju in Internet Explorerju.

Imam pa še eno veselo novico. V seznamu ZSFB nas je (od včeraj) že 40 aktivnih foto blogerjev, številka pa, na moje veselje, stalno narašča. Hvala, še enkrat, vsem za sodelovanje.

Torej, še enkrat; Blog se sedaj nahaja na naslovu http://mr.si/, RSS postov in komentarjev pa lahko dobite na vrhu sidebara na levi strani. S starega Bloggerja je narejena preusmeritev na ta blog, zaradi česar povezave med starimi posti žal ne delujejo več. Priporočam uporabo iskalnika.

Komentarji, predlogi, kritike, pohvale,… zelo zelo dobrodošle v komentarjih 😀

Comments:

10 Responses to “Hello world!”