Zadnji četrtkov glasbeni večer v Radovljici

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 10-08-2007

Anže Langus (aka. Dagi) je vsak četrtek od 28.6. na Linhartovem trgu v Radovljici organiziral glasbene večere. Vsakič se je skupaj z Juretom Rozmanom (aka. R.J.) potrudil pripeljati čim boljše glasbenike in ustvariti čim boljše vzdušje. Glasba se je vedno vrtela okoli jazza, funka,…, skratka pristna glasba v živo.

Včeraj je bilo res fenomenalno. Najprej je za ogrevanje publike poskrbel kitarist Blaž Jan, nato pa so na oder prišli Dagi, R.J., flavtistka Gordana Buh in kitarist Tadej Košir in poskrbeli za odlično vzdušje. Kasneje se jim je na odru pridružila še vokalistka Nataša Artiček, ki je z neverjetnim vokalom poskrbela za piko na i. Lokal je bil polno nabasan, nemalo ljudi je celo stalo na Linhartu in enostavno samo uživalo ob glasbi. Šefe lokala je za goste poskrbel še z domačo (?) zaseko, kar je celoten dogodek še bolj udomačilo.

Žal mi je, ker sem se udeležil samo prvega in zadnjega glasbenega večera. Ostale četrtke sem bil ali na Iosu ali pa sem bil zaseden. Dagi sicer obljublja enak oz. podoben projekt naslednje leto, vendar do tja je še daleč.

Fotoaparat sem s sabo vzel bolj za šalo, ter naredil nekaj škljocev, vendar bi za tak dogodek rabil še kamero, kajti tisti, kar poskrbi, da taki dogodki izstopajo, je pristna glasba, brez plejbekov in ostalih novodobnih pogruntavščin. Pa še obljubljena galerija.

Comments:

3 Responses to “Zadnji četrtkov glasbeni večer v Radovljici”