Zaključno Četrtkanje in Hepa na Tednu mladih

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 16-05-2008

Tagged Under : , ,

Včeraj sem se najprej odpravil na Pungart, kjer so imeli svoj koncert Hepa. Prišel sem predčasno, tako da sem naredil fotke iz tonske in pa iz probe komada s kostumi. Že na vaji je stvar požela ogromno aplavza in smeha, najbrž je bilo na koncertu vzdušje še boljše.

Nato sem odšel na Primskovo, kjer se je v dvorani, tako kot lani in predlani, tudi letos zaključila sezona Četrtkanj. Vendar pa so se letos organizatorji namesto za koncert, odločili za elektro ritme. Odločitev se je izkazala za izvrstno, saj je bila dvorana polna skoraj celo noč. Več kot očitno je, da tovrstnih prireditev v Kranju hudo primanjkuje.

Večer je začel Mexx, ki je imel najtežjo nalogo -vrteti pred skorajda prazno dvorano. Ko pa je prišel Angel Anx, pa je bila dvorana že kar precej napolnjena in prav kmalu postala čisto polna. Ko smo po dveh urah Anxa že mislili, da je party na vrhuncu, pa je prišel še Phats&Small, ki je že tako odlično zabavo pomaknil v kategorijo nepozabnih.

Kot fotograf sem imel spet nekaj problemov, saj so nam fotografiranje vsakega DJ-a omejili na 10 min. Če omejitev treh komadov na koncertih lahko še približno (ampak zelo težko) razumem, pa tu res nisem videl fore. Kaj se spremeni če slikamo ali ne?

Pri koncertu recimo lahko kdo moti izvajalca s flešem in pa motimo publiko, ker stojimo pred njo, ker je glavna stvar izvajalec na odru. Tukaj pa je glavna stvar glasba in skorajda nihče ne gleda DJ-ja tako, kot se gleda nastopajoče na koncertih, fleši pa itak konstanto prihajajo iz stroboskopov, tako da res ne vem, kaj bi bila prednost tega, da nismo slikali.

No, še enkrat, zabava je bila super, zvok izvrsten (osebno take kvalitete na Primskovem še nisem slišal), svetlobni efekti odlični (lučke, milni mehurčki, stroboskopi, megla, laserji), organizacija na vrhuncu,…, po mojem mnenju najboljša zabava v Kranju, odkar spremljam to sceno. Galerija.

Comments:

10 Responses to “Zaključno Četrtkanje in Hepa na Tednu mladih”