Deep Dish (Dubfire) v Ambasadi Gavioli

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 12-08-2007

Tagged Under :

Včeraj sem bil spet v Ambasadi Gavioli. Tako kot na Prydzu, sem tudi tokrat odšel dol v upanju, da bom poslušal dobro glasbo, kot jo duo Deep Dish ima. Vendar, z mojo srečo, je bil v ambasadi samo slabši del dua, t.j. DJ Dubfire. Pričakoval sem vsaj kakšen komad, ki bi ga poznal, npr. Flashdance ali Say Hello, pa ni bilo, na žalost, nič iz tega.

Ambasada ni bila polna, daleč od tega, pa vendar je ljudstvo vidno uživalo ob glasbi, kar je bilo zame nekoliko presenetljivo, saj pod imenom Deep Dish nisem pričakoval take zvrsti glasbe. Očitno se še premalo spoznam na to sceno.

Na drugem flooru je vrtel priznan slovenski DJ Eddy the Fish, ki je v poznejših urah tam ustvaril precej dobro vzdušje, morda celo boljše kot Dubfire na glavnem flooru.

Osvetlitev (če temu lahko sploh tako rečem) je bila porazna, saj naj bi Dubfire-ov manager zahteval stalen stroboskop brez dodatne osvetlitve. No, tako nekako je tudi bilo. Ob takih pogojih kar nekako izgubim motivacijo za fotkanje, ter se raje odpravim za šank in rečem kakšno besedo s kolegi.

Ker sem prišel pozno in ker so bili pogoji kakršni so bili, je uspelo zelo malo slik, vendar sem jih moral zaradi nadrejenih vseeno objaviti čim več, za blog pa nisem delal posebne selekcije. Rezultat? Galerija.

Update: Baje da se je Say Hello zavrtel malo pred sedmo uro zjutraj. Žal sem bil takrat že v bližini doma in tega nisem vedel 🙂

Comments:

5 Responses to “Deep Dish (Dubfire) v Ambasadi Gavioli”