10. Škisova Tržnica

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 10-05-2007

Vsi najbrž poznate največjo slovensko študentsko prireditev – Škisovo tržnico. Letos je potekala že 10-ič in mislim da z rekordnim obiskom. Po moji oceni je bilo ponoči, ob vrhuncu, na stadionu Ilirija okoli 20.000 obiskovalcev. Program se je začel že ob 12:00, “pravi” koncertni program pa naj bi se začel ob 18:00.

Zakaj naj bi? Zato, ker se je malo pred šesto ulilo kot iz škafa. Ultra so zato začeli malo kasneje in še to s prisilno skrajšanim programom. Po pričakovanjih je tak naliv pregnal kar nekaj obiskovalcev, ki so vedrili po bližnjih kavarnah. Ob nastopu skupin iScream in Father pa so se počasi vračali. Dež, ki je padal prej je povzročil nemalo preglavic organizatorjem, ne samo, da je odgnal ljudi, namočil je tudi nezaščitene električne kable, zaradi katerih smo kasneje večkrat doživeli prekinitev koncerta.

Ob nastopu Guštija in Polone se je začelo temniti in tržnica je bila vse bolj polna. Šank Rocki so pokazali precej boljšo predstavo kot na Mortadeljadi, ter zbudili občinstvo. Dan D vedno navdušijo, kljub temu, da so njihovi koncerti podobni poslušanju CD-ja (vedno isti in brez pravega koncertnega naboja). Večer je zaključil Vlado Kreslin z Malimi Bogovi, vendar so me noge že tako bolele, da ga nisem mogel poslušati do konca.

Tržnica je nedvomno uspela, zbrati toliko ljudi na enem prizorišču ni kar tako. Res, da je bilo malo preveč pijano, vendar je žal dandanes pokazatelj dobrega dogodka to, koliko je bilo popitega alkohola.

Za konec malo bolj obsežna galerija v novi obliki, najbolj opazne so večje slike, po predlogu stalnih bralcev bloga. Vsak komentar je dobrodošel 😉

Comments:

5 Responses to “10. Škisova Tržnica”