Anavrin in world::within v Ortu

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 07-12-2008

Tagged Under : ,

Dado v akciji

Dado v akciji

Na Janovo povabilo sem včeraj po dolgem času prišel spet v Orto bar, kjer se je odvijal koncert njegove skupine world::within in pa skupine Anavrin.

Glavni razlog za ta koncert je bila promocija novega singla/videospota Anavrinov – Gola, zaradi česar so slednji s sabo privlekli še nekaj dodatnih luči, ki naj bi izboljšale sicer klavrno osvetlitev v Ortu.

Žal so z veliko premočnimi lučmi zadaj (backlighti) in default Orto lučmi spredaj (frontlighti) prej dosegli kontra učinek, saj so bile razmere za slikanje skoraj nemogoče. Svoje je dodala še mašinca za meglo, ki je z neverjetno intenzivnostjo na momente desni del publike odrezala od odra.

Kljub temu pa je bil koncert več kot izvrsten. Še v nezapolnjenem Ortu so w::w totalno razturali sceno, Anavrini pa so do konca nabitemu Ortu ponudili maksimalno, kar se ponuditi da – poleg starih uspešnic (Pri filozofiji, Better U,…), priredb (Enjoy the Silence, For You,…), ter novega singla Gola, so predstavili še nekaj komadov, ki jih bomo lahko kaj kmalu poslušali na novem albumu.

Za konec še galerija pri meni in na Facebooku.

Comments:

One Response to “Anavrin in world::within v Ortu”