Mondial pre & after party z DJ Sylvain-om v Escapu

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 11-10-2008

Tagged Under : , ,

DJ Sylvain med mixom

DJ Sylvain med mixom

Včeraj se je v Celju v diskoteki Escape odvijal Mondial po in pred maturantski žur. Kot pove že ime, je bil event namenjen tistim ki so letos že potovali na maturantski izlet z Mondialom in tistim, ki bodo z njim potovali prihodnje leto.

V nasprotju z ljubljanskimi standardi, je bilo v Celju že pred enajsto zvečer nabito polno. Za glasbo je na začetku skrbel DJ Donato, za popestritev dogajanja pa so Mondialovi animatorji, kot vedno na podobnih žurih, poskrbeli za animacijo, igrice ter nagrade.

Sam sem najbolj nestrpno čakal, da pride DJ Sylvain, ki me je dan poprej na nekem privat žuru na gospodarskem razstavišču tako nenormalno navdušil, da sploh ne znam opisati z besedami.

Sylvain je začel okoli druge ure zjutraj in s skrbno izbranimi melodijami tam zbrano množico opijal vse do četrte ure, ko se je ekipa Mondiala, vključno z mano, počasi začela poslavljati.

Skratka bil je super žur, zdaj pa vsi že nestrpno čakamo 17. oktober, ko se bo zgodil največji Mondial pre & after party v totalno prenovljeni diskoteki InBox.

Galerija.

Comments:

2 Responses to “Mondial pre & after party z DJ Sylvain-om v Escapu”