Konec z mr-foto.net

Filed Under (Fotografija, Video) by MR Foto on 01-04-2009

Tagged Under :

mr-video

mr-foto.net is dead! Long live mr-video.net!

Seveda je bila vse le prvoaprilska šala, vendar logo pa bo (s pravim URL naslovom, jasno) kmalu postal prvi pravi logo moje strani.

Z mešanimi občutki vam sporočam, da se z današnjim dnem domena mr-foto.net in vse, kar je na njej, umika z obličja interneta. Razlog je ta, da sem dobil ekskluzivno vabilo večje slovenske televizije1, da so tako navdušeni nad mojimi zadnjimi videi, da želijo, da  za njih snemam partyje in koncerte.

Seveda sem bil nad ponudbo več kot navdušen, vendar je žal v njej klavzula, ki mi na teh partyih in koncertih izključno prepoveduje fotografiranje. Najprej sem mislil, da se bo dalo kaj dogovoriti, vendar sem na koncu le popustil, saj sem videl, da tako ne bomo prišli nikamor.

K odločitvi je pripomoglo tudi dejstvo, da menda že dve leti počnem isto, ker ne najdem načinov, kako še napredovati v svoji smeri fotografije. Mislim, da imam pri videu še veliko prostora za izboljšave, zato se je odločitev zdela še bolj razumna.

Zato sem se odločil, da se popolnoma odpovem tejle strani, s fotografijo pa se bom ukvarjal le izključno ljubiteljsko in izven eventov.

Torej še enkrat, tale stran se dokončno poslavlja, od jutri naprej (treba je urediti še nekatere probleme z registrarjem domene) pa me lahko spremljate na povsem novi strani mr-video.net.

  1. katere imena zaradi pogodbe še ne smem omenjati []

Comments:

11 Responses to “Konec z mr-foto.net”