Spring Break 2009 @ Krf (Corfu)

Filed Under (Fotografija, Turistika) by MR Foto on 02-05-2009

Tagged Under :

Zvezda Spring Breaka - DJ FLOw (Global Deejays)

Zvezda Spring Breaka - DJ FLOw (Global Deejays)

Po dolgem času sem spet potoval s turistično agencijo Jupiter, tokrat na grški otok Krf, kjer se je dogajal spomladanski odmor oz. Spring Break.

Vse se je začelo v nedeljo zjutraj, ko smo z avtobusom krenili proti Benetkam, kjer nas je čakala dolga vožnja do Krfa.

Takoj po prihodu se je praktično začelo dogajati na polno, saj je bil prvi večer že na vrsti pena party. Čeprav temperature niso bile ravno poletne, pa to ni odvrnilo množice od kopanja v peni.

Naslednji dan zjutraj smo se odpravili proti peščeni Glyfadi, kjer so kljub slabemu vremenu naredili nepozaben žur. Dež je padal, strele so pokale, veter je pihal, mi pa smo noreli in plesali.

Zvečer je bil na vrsti glavni akter tega odmora – Global Deejays oz. tretjina te ekipe – DJ FLOw. Po začetnem ogrevanju v Jupiter baru, je v Montecristu FLOw naredil totalno hud žur, tako da je velika večina žurerjev ostala čisto do jutra.

Zadnji dan se je začel z dežjem, zato smo se nejevoljni odpravili proti pool partyju na Sidariju, kjer pa nas je čakalo veliko presenečenje – močno sonce. Sicer je bila voda še vedno malce hladna, vendar žur bi pa težko bolj uspel.

Zvečer smo se še enkrat zbrali v Jupitru in zapravili zadnje atome moči, nato pa se vkrcali na ladjo proti Sloveniji. Res nepozabno doživetje.

Še galerije pri meni: Pot proti Krfu, Pena party, Beach party, Global Deejays, Pool party, Final party, Pot proti Sloveniji., ter galerije na Facebooku (veselo označevanje / happy tagging): Pot proti Krfu, “Pregled” apartmajev, Pena party, Beach party, Global Deejays, Pool party 1/2 in 2/2, Final party ter Pot proti Sloveniji.

Bolano? Itak valda!

Comments:

Comments are closed.