Electronic Playground v Gorenji vasi

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 03-08-2008

Tagged Under : ,

Absinthe Supreme

Absinthe Supreme

Če spremljate moj Facebook ali Koornk ste lahko prebrali, da sem se včeraj odpravil na poroko mojega bratranca. Vendar nisem mogel ostati prav dolgo, saj se je v Gorenji vasi dogajal Electronic Playground 2008 aka. Gorenja vas open-air electro party.

Zakaj me vleče na partyje v tako zakotne vasice? Nizke cene pijač (vse po 2€), prijazni in domači ljudje, sproščena atmosfera,… razlogov je precej.

Line-up sicer ni bil nič kaj odmeven (B.A.N.I., Beltek, De Lima, Ratex,…), a vendar je bil party nepopisno dober. Vse skupaj je popestril še harmonikaš Niko, ki je s harmoniko ob elektronski spremljavi ustvarjal razne coverje, med njimi tudi znan harmonikaški house komadič Heater.

To je bila prva prireditev po prenovi dvorane Partizan, zaradi česar so bile stene prelepljene z lepenko in tla prelimana s tepihi. Glede na to, da je bila dvorana ravno prenovljena, bi v njej pričakoval kakšno sodobno klimatsko napravo, a žal o čem podobnem ni bilo ne duha, ne sluha, kar je naredilo dvorano nepopisno vročo. Bolj prijetno pa je bilo v “underground” flooru, kjer so dejansko bile 3 klimatske naprave, ki so prijetno hladile prostor.

Party se je sicer začel že ob 16:00 popoldne in do 22:00 potekal na odprtem, vendar me tam, zaradi prej omenjene poroke, ni bilo. Prav tako pa me zaradi preutrujenosti ni bilo na after partyju na odprti jasi v gozdu, kamor se je šlo po sedmi uri zjutraj.

Še galerija.

Comments:

7 Responses to “Electronic Playground v Gorenji vasi”