Tiësto na Pagu v Papayi – Zrće

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 17-07-2008

Tagged Under : , ,

Natakarica na VIP-u med pripravljanjem dveh koktejlov

Natakarica na VIP-u med pripravljanjem dveh koktejlov

Le kdo ne pozna Tiësta? DJ, ki je bil kar tri leta zapored (2002, 2003 in 2004) izglasovan za najboljšega DJ-ja na svetu po izbiri strokovnjakov DJ Magazina, naslednja leta pa je bil na lestvici drugi ali tretji, DJ, ki je prejel nešteto mednarodnih nagrad, DJ, ki je prejel Zlato Harfo za svoje delo (ala Viktor), DJ, ki je bil letos nominiran za grammya za njegov zadnji album Elements of Life,…, DJ, ki je one and only.

In včeraj je ta DJ gostoval v Papayi na Pagu in tako poskrbel za otvoritev letošnjega Papaya Moto Music Day & Night Summer Festivala.

Praktično vsak, s katerim sem govoril na partyjih je rekel, da pride na Tiësta in to se je tudi zgodilo – velika večina ljudi v open-air klubu je bila slovenskega porekla, veliko je bilo tudi Brazilcev (ki so mi potarnali, da pri njih partyjev sploh ni), Hrvatov pa je bilo le za vzorec.

Ko sem za party izvedel jaz, sem bil za akreditacije že prepozen, pa še Pag ni ravno blizu za študentski žep. Potem pa sem nekaj govoril z DJ Jackie-jem glede fotk iz Disconautice in preden sem se zavedel, sva bila vse zmenjena, mene pa je čakala VIP prepustnica.

Tiësto je svoj nastop začel ob dveh, povlekel pa ga je vse do zapiralnih jutranjih ur – do šestih zjutraj. V začetku je vrtel svoje zadnje glasbene podvige, ko pa se je iz zvočnikov zaslišala melodija začetka Lethal Industry, pa se je celemu klubu odtrgalo in v takem transu nas je popeljal vse do konca eventa.

Res odličen party, ni da ni. Galerija.

Comments:

11 Responses to “Tiësto na Pagu v Papayi – Zrće”