Stars Gathering v Rovinju

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 18-08-2007

Včeraj sem bil po doooolgem času spet na hrvaškem ozemlju. Cel dan sem se odločal, ali naj grem na Overflowe na Trnfest ali v klub Monvi na Stars Gathering. Na koncu sem odločitev prepustil vremenu in se pridružil Žigu na poti v Rovinj.

V Monviju še nisem bil, ampak sem nad klubom zelo navdušen. Vse skupaj je zasnovano kot malo mesto; ko prideš noter se znajdeš v nekakšni ulici z lokali/bari/picerijami na levi in desni strani. Na koncu ulice je vhod v klub, ki ima dva plesišča. Prvi je zelo velik open-air amfiteater, drugi pa pokrit, ter prav tako precej velik. Celoten kompleks bi z lahkoto sprejel čez 5.000 ljudi, če ne celo več, vendar pa je bila včerajšnja številka precej manjša in zato na drugem plesišču ni bilo praktično nikogar.

Na Stars Gatheringu smo imeli med drugim priložnost slišati tudi Slovenske DJ-je. Na glavnem plesišču sta vladala Umek in Valentino Kanzyani, na drugem pa Shark, Sylvain in pa Jaka. Glavni oder je bil fantastičen: prostoren, odlično osvetljen, plazme, projektor, laserji, fog machini, ventilatorji, skratka odlično. Žalostno je edino to, da kakšni lučkarji na elektronskih prireditvah očitno ne vedo, kako se stvari streže. Višek ustvarjalnosti je bil vklop in izklop laserja, ostalo je vse delalo na avtomatiki, oder pa je bil non-stop do konca osvetljen.

Galerija je bolj hobi narave, ker sem fotoaparat vzel s seboj zgolj priložnostno in ne z namenom, da pofotkam vse in vsakogar na 100 načinov. Prav paše kdaj biti z VIP prepustnico brez obveznosti. 🙂

Comments:

4 Responses to “Stars Gathering v Rovinju”