Zlatko in Optimisti @ Orto bar

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 16-04-2009

Tagged Under : , ,

Zlatku se je na odru pridružila tudi simpatična Nina Pušlar

Zlatku se je na odru pridružila tudi Nina Pušlar

Po krajši pavzi sem spet odšel v Orto na Ortofest, tokrat na koncert Zlatka in njegovih Optimistov. Zlatko je veliko bolj popularen, kot bi si človek mislil, saj tako nabasanega Orta, kot je bil včeraj, na letošnjem Ortofestu še ni bilo – ne samo v publiki, ampak tudi na odru.

Ko sem že pred koncertom prišel v zaodrje, se mi je zdela večja gužva kot navadno, ko pa so začeli Optimisti hoditi na oder, jim pa kar ni bilo videti konca. Ogromna zasedba samih odličnih glasbenikov, ki Zlatkovim tekstom res dajo tisto pravo energijo, da se komadi slišijo še veliko bolje, kot na samem albumu.

Zlatku je en komad prišla zapeti tudi nadvse simpatična Nina Pušlar, ki jo je zadnje čase težje opaziti na nastopih, saj se intenzivno posveča snemanju novih komadov.

Ker je bila na odru (in pod njim) takšna gužva, je bilo težko poslikati vse nastopajoče, saj so bili nekateri prav dobro skriti zadaj, drugi pa so stalno prihajali in odhajali z odra. Vseeno mi je uspelo posneti nekaj slik, da vsaj približno popišem odlične občutke s koncerta.

Galerija.

Comments:

One Response to “Zlatko in Optimisti @ Orto bar”