Boltez & BF Goodrich off-road 2007

Filed Under (Fotografija, Ostalo, Šport) by MR Foto on 16-02-2007

Tagged Under : , ,

V soboto, 10. marca 2007, bo v gramoznici Bistrica pri Naklem že četrtič potekalo offroad tekmovanje in testiranje terenskih vozil in terenskih pnevmatik.

Obiskovalci prireditve bodo ob strokovnem vodstvu inštruktorjev terenske vožnje lahko sami preizkusili čare terenske vožnje. Letos bodo za ta namen na voljo vrhunsko terensko vozilo Audi Q7 in dva Volkswagna Tuarega.

Od lani nova lokacija prireditve v gramoznici Bistrica se je izkazala za odlično. Pregled nad tekmovališčem je za obiskovalce izjemen in hkrati je mogoče spremljati obe offroad tekmovanji v prijetnem vzdušju, za katerega skrbi povezovalec prireditve Kondi Pižorn.

Letos prvič bosta za državno prvenstvo v offroadu šteli tako spretnostna, kot tudi hard preizkušnja. Za razliko od tehnično zelo zahtevnega hard tekmovanja (ki je za ogled posebej atraktiven, a se ga lahko udeležijo le lastniki za ta namen predelanih terenskih vozil) želimo vse lastnike terencev povabiti k udeležbi spretnostne preizkušnje. Proga bo pripravljena tako, da bodo z njo zmogli tudi tisti lastniki terenskih vozil, ki se tekmovanja udeležujejo prvič in njihovo vozilo ne premore naprav, katere so sicer značilne za taka vozila (blokade diferencialov itd).

Na prireditvi bo poskrbljeno za prehrano, pijačo in spremljajoče aktivnosti, kot na primer možnost voženj s šestkolesniki, v primeru lepega vremena možnost dviga z balonom in udeležba drugih atraktivnih spremljajočih dogodkih.

Vstop bo za obiskovalce brezplačen in prav tako vožnje s terenskimi vozili v spremstvu inštruktorjev, za katere se bodo lahko prijavili na sami prireditvi. Pogoj za vožnjo s Audijem Q7 ali VW Tuaregom je veljavno vozniško dovoljenje in eno leto vozniških izkušenj.

Vabljeni vsi željni adrenalina, ali izredno “hudih” slik. Lani je bilo takole. Akreditirati se ni potrebno, samo pridete in fotkate, stvar je ogromna. Lahko pa me poiščete, pa gremo na en pir. Skratka, blata bo ful, terencev tudi, pa še s Q7, se boste lahko peljali 😛

Vabljeni!

P.S.: Še PRESS sporočilo.

Comments:

Comments are closed.