WordPress vtičniki oz. plugini

Filed Under (Ostalo, Računalništvo) by MR Foto on 29-09-2007

Tagged Under :

WordPress logoDanes med 8:10 in 8:30 je bil blog nedostopen, ker sem delal nadgradnjo WordPressa iz 2.2.3 na 2.3. Novosti je kar nekaj, najbolj pa sem se razveselil “obveščevalca” o novih verzijah pluginov in izboljšanega WYSIWYG1 vmesnika.

Razveselilo me je tudi dejstvo, da vsi že nameščeni plugini delujejo z novo verzijo. WordPress se mi je priljubil že takoj, ko sem ga namestil, ko pa sem spoznal čudežni svet pluginov, pa so vsi ostali blogerski ponudniki zbledeli v primerjavi z WP.

Ker je na WP prešaltalo tudi nekaj mojih kolegov in ker za nekatere upam, da bodo preklopili v prihodnosti, sem se odločil našteti plugine brez katerih si ne predstavljam več delovanja mojega bloga:

Imam še nekaj manjših, ki pa niso bistvenega pomena. Kar nekaj teh pluginov sem rahlo popravil, prav tako sem popravil nekatere widgete, ki so že v WordPressu. Malenkosti, ampak izboljšajo precej stvari. Upam, da bo komu ta spisek pomagal, če pa imate še kakšna vprašanja pa kar napišite komentar. Z veseljem odgovarjam!

  1. What You See Is What You Get – Stran kjer pišeš poste pač 😛 []

Comments:

15 Responses to “WordPress vtičniki oz. plugini”