Impro liga: A Ješ Kavo, A Veš Kao vs. Kuli-Muli

Filed Under (Fotografija, Impro liga) by MR Foto on 27-11-2007

To nedeljo sem se v Ljubljano na Impro ligo peljal z velikimi pričakovanji – kako se bodo obnesli moji favoriti letošnje sezone A Ješ Kavo, A Veš Kao1 in kako osiromašeni Kuli-Muli, katerih lanskoletni član Toni Cahunek je letos pobegnil k AJKAVK.

Že intro točki obeh skupin sta kazali na zanimivo tekmo. AJKAVK so se predstavili v stilu Pabla Francisca – akcija, še več akcije, čustva, več čustev, še več čustev,…, kot vedno pa so AJKAVK gostili naključnega igralca, tokrat je bil to član Tovariš, oprostite. Kuli-Muli so imeli še bolj humorno točko, na odru so namreč z noži zapičenimi v hrbet naštevali izdajalce zgodovine, med katerimi se je znašel tudi Toni.

Tekma je bila zelo napeta in ob moderiranju Pižame še bolj zabavna. Prvo disciplino, Crk’n, so s feminističnim romanom o hrčku dobili Kuli-Muli. Že v naslednji disciplini pa so AJKAVK vrnili udarec in z odličnim povezovanjem Stavkov iz Klubuka prevzeli vodstvo, ki ga niso izpustili do konca tekme.

Sledila sta še izziva obeh ekip in pa zaključni delegatski izziv, kjer so punce za klasična prinašalca D.I. (Korenčič in Hrušovar) pripravile presenečenje. Kakšno, si pa lahko ogledate v galeriji. Končni rezultat tekme je bil torej 11:4 za AJKAVK.

Že to nedeljo, 2.12.2007, pa se bosta v KUDu Franceta Prešerna pomerili kranjska skupina Voknvofnej in štajerska Banda Ferdamana.

Vabljeni!

  1. Od tu naprej AJKAVK []

Comments:

Comments are closed.