Četrtkanje Bachus – prvič

Filed Under (Fotografija) by MR Foto on 06-10-2006

Zdaj se je pa začelo zares. Šrudentski žuri namreč. V organizaciji KŠK, saj veste, ne? NEEEE???????

Četrtkanja so tematske zabave, ki jih klub študentov Kranj (KŠK) organizira vsak četrtek v (rednem) študijskem letu. Do sedaj so bila “na voljo” samo študentom Kranja oz. tistim, ki se jim je dalo priti v Kranj. Letos je zgodba nekoliko drugačna. Poleg četrtkanja v Kranju, se sedaj izvaja tudi četrtkanje v Ljubljani in sicer v enem boljših klubov v LJ – Bachusu. Da, taisti Bachus v katerem je Bar in ne, četrkanja nimajo nobene veze z Barom, saj se le-ta dogajajo v pritličju, Bar pa v kleti Bachusa.

No sedaj, ko veste o čem govorim; Včeraj so se četrtkanja v obeh mestih otvorila s tematiko “R’n’B za vse ljudi”. Naslednji četrtek nas v LJ čaka “Briljantina disco”, v KR pa “Prisluhnimo kitari”.

Z ustrezno obleko in frizuro si pri vstopu prislužite nagradni kuponček za pijačo. Pa tudi sicer so cene pijač “študentskim žepom” primerne, tako, da res nimate izgovara, da ne bi drug teden in še vsak naslednji teden prišli v Bachus (LJ) ali Manano (Kranj).

Toliko za prvo poročilo, ki je bilo nekoliko obsežnejše predvsem zaradi informiranja, vsi obiskovalci bloga pa ste vabljeni še v galeriji včerajšnjih četrtkanj v Bachusu in Manani.

P.S.: S klikom na naslov, si lahko ogledate razpored vseh četrtkanj za 2 meseca vnaprej.

Comments:

3 Responses to “Četrtkanje Bachus – prvič”