Zlatko in Optimisti izštekani na Valu 202

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 18-04-2009

Tagged Under : ,

Zlatko

Zlatko

Po odličnem koncertu v Orto baru, sem se odločil, da grem Zlatka pogledat tudi na Izštekane. Še preden se lotim kakršnihkoli občutkov iz oddaje, naj povem, da je naravnost sramotno, da tako odlična in od vseh spoštovana oddaja, pod vodstvom Jureta Longyke, nima svoje spletne strani.

Nazaj k temi – na radio sem prišel dobre pol ure pred začetkom oddajanja v živo, kar mi je dalo ravno dovolj časa, da sem se seznanil z nepisanimi pravili.

Takšna snemanja so zelo zanimiva s fotografskega vidika, saj moraš paziti na glasbenike, kamermane, voditelja, kable po tleh, mikrofone, še posebno pa je treba paziti, kdaj se slika, saj tudi tako drobcen zvok, kot je škljoc DSLR fotoaparata, lahko uniči harmonijo samega komada.

K sreči se je vse izteklo odlično in brez zapletov, Zlatko in ogromna ekipa glasbenikov okoli njega, poimenovanih Optimisti, pa je širni Sloveniji na valovih Vala 202, dala vedeti, da niso kar tako, ampak jih je treba jemati sila resno. Vse, od glasbe, izvedbe, tekstov, gostov,…, vse je bilo na najvišjem nivoju in tako ustvarilo nepozaben dogodek.

Za konec le še galerija.

Comments:

One Response to “Zlatko in Optimisti izštekani na Valu 202”