Impro liga 2008: Druge kvalifikacije

Filed Under (Fotografija, Impro liga) by MR Foto on 13-10-2008

Tagged Under :

Klemen doin funny face

Klemen doin' funny face

Spet nedelja, spet Impro liga, spet kvalifikacije, spet dve tekmi, spet velika doza smeha.

Na prvi tekmi sta se pomerili ekipi Avto ma T I.K. ter Kositi. Obe skupini sta pripravili zanimiv intro ter še bolj zanimiva izziva. V prvem so improvizatorji šli na turističen ogled, v drugem pa so imeli preizkus pravega prijateljstva. Slednji je bil precej podoben testu čarovnic iz srednjega veka (beri: lots of water involved). S 6:3 so na koncu zmagali Kositi in se tako uvrstili v nadaljnji krog kvalifikacij.

Druga tekma je bila malo manj zabavna, med seboj pa sta se pomerili skupini Stvar dogovora in Kivi, prasica!. Intra sta bila tudi tokrat zanimiva – parodija na Facebook s strani Kivi, prasica!, ter besedna igra Stvar dogovora. Žal pa je bilo vse ostalo bolj bledo in ne preveč smešno. Kiviji so me z nekaterimi situacijskimi forami še spravili v smeh, pri Stvar dogovora pa sem samo čukasto gledal, kaj naj bi bilo tu smešno. Da ne omenjam, da sem za slednjo ekipo do konca tekme mislil, da je pol ekipe neme, saj so na odru samo tiho delali razne (neuspele) grimase. Zmagali so, pričakovano, Kiviji.

Naslednjo nedeljo je na sporedu Goli oder, kjer bodo improvizatorji odigrali dele znane serije Lost (poslovenjeno Skrivnostni otok). Vabljeni!

Pa še tokratna galerija.

Comments:

2 Responses to “Impro liga 2008: Druge kvalifikacije”