Prve kvalifikacije Impro lige v sezoni 07/08

Filed Under (Fotografija, Impro liga) by MR Foto on 09-10-2007

Evo, še druga prireditev s tega močno napetega vikenda. Tokrat ste me lahko videli (in slišali) v KUDu Franceta Prešerna v Trnovem, na prvih treh (kvalifikacijskih) tekmah Impro lige v sezoni 2007/08. Tokrat je za konstanten nekontroliran smeh skrbelo 6 skupin in pa dva moderatorja.

Na prvi tekmi so se pomerili “come-back-veterani” Merlene Ottey Project in pa Humoroidi. Tekmo je zanimivo vodil Pižama, ki nas je naučil tudi zelo uporaben stavek v jeziku gluhonemih: “Jaz sem tukaj za zidom!”. S 6:3 so na koncu zmagali MOT in prevzeli vodstvo v skupini Gama.

V drugi tekmi smo gledali novo ustanovljeno ekipo A ješ kavo, a veš kao in primorsko imprObalo. Predstavo je moderiral Jure Karas aka. Slon, ki je poskrbel za neverjetno vzdušje. Publika je med tekmo klicala tudi OB1, ob kateri pa mislim da ne bi mogel nihče ostati resen. Še v tem trenutku, ko to pišem, komaj zadržujem smeh. Zmagali so, po pričakovanju, kofetkarji, saj so sestavili ekipo, ki že s pojavo igralcev na odru zbuja salve smeha.

Zadnjo tekmo je spet vodil Jure, pomerili pa sta se ekipi Mnktnč2 in Banda Ferdamana3, skratka meddržavni dvoboj. V zelo izenačenem dvoboju, so po dodelitvi sodniške točke v zadnji disciplini slavili Ljubljančani.

Gledali bomo še dve nedelji kvalifikacij, nato pa se bo 9 ekip pomerilo za prvaka Impro lige, katerega bodo razglasili ob koncu študentskega leta.

Za konec še galerija in povabilo na tekme naslednje nedelje!

  1. Obrazložitev sodniške odločitve []
  2. Za neljubljančane: Manj kot nič []
  3. Za neštajerce: Podla tolpa []

Comments:

6 Responses to “Prve kvalifikacije Impro lige v sezoni 07/08”