Noč radia Belvi 2006

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 09-09-2006

V petek, 8. septembra 2006, se je za Mercator centru v Kranju odvijal eden bolj odmevnih dogodkov v teh koncih. Na rojstnodnevno praznovanje radia Belvi naj bi prišlo okoli 15.000 ljudi. Lista nastopajočih je bila kar obetavna, to najbrž pojasni veliko število obiskovalcev.

Potem, ko je še ob 7ih bilo pred odrom samo okoli 1000 ljudi, so se proti prizorišču začele valiti gruče ljudi in že ob 8ih je bilo več kot 5.000 gledalcev. Prav takrat so nastopili Angee, ki so najprej zavrteli hit, po katerim jih pozna največ ljudi, Vedno bo tako. V svoj repertoar so vključili tudi Big Star, za katerega ravnokar snemajo videospot, ter dodobra razgreli publiko.

Za njimi je prišla za dve pesmi Sergeja, nato pa Tanja Žagar, katere rdečo-belo črtasto obleko pozna že vsa Slovenija, saj je to edina oblekica, ki jo oblači zadnje čase. Kljub temu je kranjska publika norela na njene komade.

Sledila sta Da Phenomena, ki bosta 11.septembra izdala svoj debitantski CD. Izseke že lahko poslušamo na njuni strani.

Poleg omenjenih so nastopili še Domen Kumer, Eva, Kocka, Natalija Verboten, Čuki, Saša Lendero, Atomik Harmonik, Bohem, Nina Pušlar, Nude in še nekaj manj poznanih skupin.

Da pa ne bom preveč nakladal, si oglejte galerijo.

Comments:

6 Responses to “Noč radia Belvi 2006”