Naporna sobota

Filed Under (Fotografija, Koncerti, Party) by MR Foto on 18-03-2007

Tagged Under : ,

Včeraj sem si obetal fotkanje Angee v Žireh, Da Phenomene v Gorenji Vasi in pa Umeka v K4. Žal se mi ni vse izšlo po načrtu, kajti Dagi mi je sporočil, da Da Phenomena začneta šele ob 01:15, takrat pa sem moral biti že na Umeku. Tako sem šel najprej v Žiri, kjer so imeli brucovanje.

Nastopali so Taking Over Mars (jap, taisti, kot na predizboru), Angee in pa Pero Lovšin. Pri prvih je bila dvorana skorajda prazna, Angee pa so jo skoraj napolnili in z atraktivno playlisto (igrali tako priredbe, kot avtorske skladbe), dodobra razgreli Žiri. Perota nisem čakal, ker sem takoj po koncu Angee šibal v LJ na Umeka.

Po adrenalinski vožnji skozi Poljansko dolino in naprej proti LJ, ob 01:20 končno pridem do Kersnikove, pa nikjer nič za parkirat. Parkiral sem res daleč in hitro odhitel proti K4, tam pa presenečenje, VRSTAAAAA. Ampak res vrsta. Pred vrati K4 je čakalo najmanj 100 ljudi za vstop v že tako poln klub. Hvala bogu grem lahko, kot akreditirani fotograf, mimo. Tudi noter gužva (Nasvet: Nikoli ne pojdite s fotografskim ruzakom v nabasan klub :/ ).

Party je čisto drugačen način slikanja, kot koncertna fotografija. Koncerti mi ful pašejo, ampak tudi tole je bilo zelo dobro. Folk prav prosi, da jih fotkaš, da lahko delajo čudne frise in potem vprašajo, kje se bodo lahko gledali. Zanimivo, da prav vsi, kateri so me spraševali, kje bodo slike, poznajo mojega novega delodajalca LAJF.com. Ko slikam za RockOnNet, moram nekaterim najmanj 10-krat povedati, pa še potem jim ni čisto jasno.

No, dovolj nakladanja. Galeriji:
Angee v Žireh
Umek v K4

Comments:

5 Responses to “Naporna sobota”