Impro liga: Modro Nebo vs. Merlene Ottey Project

Filed Under (Fotografija, Impro liga) by MR Foto on 13-12-2007

Tokrat post z Impro lige malo zamuja zaradi gore obveznosti in neobveznosti. V nedeljo je potekal epski dvoboj med ekipama Modro nebo in Merlene Ottey Project.

KUD Franceta Prešerna je bil tokrat napolnjen kot še nikoli prej. Prodali so malce preveč kart, zaradi česar sta bili sodnici pomaknjeni/umaknjeni na levo, tabla z rezultati pa je bila kar na odru. Številčnost publike se je pokazala predvsem v bučnih aplavzih in neštetih predlogih. Seveda pa je bilo v dvorani zaradi tega tudi nenormalno vroče, Goro pa kar ni hotel vzeti nobenega predloga.

Videli smo Sinhronizacijo in T.H.O.R., obe zelo zanimivi in zahtevni disciplini. Izzivi pa so bili precej izvirni in ob dveh tako dobrih ekipah smeha enostavno ni zmanjkalo.

Kot prejšnjič sta tudi tokrat o zmagovalcu odločali sodnici. Tekma je bila izenačena čez vse discipline, v zadnji pa je postalo še posebno napeto, ko se publika ni mogla opredeliti in je bil rezultat 7:7. Zmagovalno točko sta nato sodnici namenili Merlene Ottey Project. Sam se ne bi mogel odločiti, kdo si bolj zasluži zmago, saj sta bili obe ekipi res odlični in izenačeni.

To nedeljo bo v KUDu FP Gverila Teater, že naslednjo pa bo na vrsti spet Impro liga z zelo zanimivo tekmo: A ješ kavo, a veš kao prti Mnktnč.

Vabljeni!

Comments:

2 Responses to “Impro liga: Modro Nebo vs. Merlene Ottey Project”