Black MOO Mosaic Frame

Filed Under (Fotografija) by MR Foto on 21-11-2009

Designed by MOO and you

Designed by MOO and you

Po dolgem času sem spet naročal pri mojem najljubšem Web 2.0 servisu – MOO.

Kot ste najbrž opazili, so moje fotke zadnje čase polimane z zaresnim logotipom in ne več z neko preprosto pisavo ter srednješolskimi Photoshop efekti.

Logotip, ki ga v največji veličini lahko videte na novi intro strani, je delo Kelly O’Neill in bo od zdaj naprej pristoen povsod, kjer bom prisoten jaz.

Zaradi te konkretne poteze, sem seveda obvezno moral naročiti tudi nove vizitke. Po čisti sreči sem naletel na eno izmed MOO akcij, ki je ponujala brezplačne vizitke ob naročilu novega mozaičnega okvirja.

MOO Mosaic Frame je nekaj, kar mi je bilo že od same predstavitve močno pri srcu, vendar se zanj do sedaj nisem odločil zaradi precej visoke cene in pa zato, ker moje (koncertne) fotke pač ne izpadejo tako dobro na beli podlagi. Nedavno nazaj pa so prišli novi okvirji, ki so še lepši od originalnih, z bolj dostopno ceno ter tudi v črni varianti.

Odločitev je bila jasna in hitra in pred dobrim tednom sem naročil črn okvir in še pripadajoč brezplačen pack MOO MiniCards. Včeraj sem vse skupaj prejel in takoj vse pofotkal. Stvar je res prelepa!

UPDATE: Fantje (in dekleta) iz MOO so bili nad mojimi fotografijami v njihovem okvirju navdušeni do te mere, da so jih opisali z “Really nice” in mojo sliko vključili v post na njihovem blogu. Glede na to, da na blogu vedno objavljajo vsebine izjemno visoke kvalitete, se počutim naravnost izvrstno.

Hočete dokaz? Galerija.

Comments:

3 Responses to “Black MOO Mosaic Frame”