David Guetta v Ambasadi Gavioli

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 02-11-2008

Tagged Under : ,

Razigrane punce ob zvočni podlagi Guette

Razigrane punce ob zvočni podlagi Guette

David Guetta je končno prišel v Slovenijo, točneje v Ambasado Gavioli. Tam bi moral biti že poleti, vendar se nekaj ni izšlo, zato smo morali počakati do danes.

Zadnjih par tednov je pri nas vladala prava Guettamanija, saj so vsi govorili o tem, ne glede na glasbeni okus. K še večji popularnosti dogodka pa je pripomoglo tudi dejstvo, da je AG v zapiranju in bo to eden zadnjih res norih partyjev.

Posledica tega je bila nenormalna vrsta pred vhodoma – tisti na guest listi smo v vrsti čakali dobro uro, “navadni smrtniki” pa so na vstop čakali tudi več kot dve uri, kar nekaj pa jih je ostalo zunaj, saj so poleg varnostnikov vstop nadzorovali tudi policaji.

Ambasada je bila kaj kmalu povsem napolnjena, ko pa je okoli pol četrte zjutraj za mešalko stopil sam Guetta, pa je na glavnem flooru nastala nepopisna gužva, saj so se na že tako polno plesišče vsuli še tisti iz drugega floora in kadilnice.

Party je bil vsekakor nepozaben, David je s hitro menjavo komadov ustvarjal super atmosfero, ki je ni mogla uničiti niti nepopisna gneča.

Galerija.

Comments:

12 Responses to “David Guetta v Ambasadi Gavioli”