Impro liga: Voknvofnej proti Veselički

Filed Under (Fotografija, Impro liga) by MR Foto on 10-11-2007

Tagged Under :

Še vedno so stvari na starem serverju, ampak k sreči tudi tukaj vse dela tekoče. Se trudim zadevo čimprej preseliti, vendar imam težave s hitrost.com in njihovim registrarjem DNS-jev. Na novem serverju je sicer že vse pripravljeno na štart, vendar dokler niso uštimani DNS-ji, ga ne morete videti/doživeti.

Vseeno sem se odločil naložiti fotke iz zadnje predstave Impro lige, ki je potekala preteklo nedeljo. Tudi oni se ukvarjajo s spletno stranjo, le da oni delajo totalno prenovo. Zaenkrat je še zelo okrnjena, vendar obljubljajo, da bo že jutri vse boljše…

No, kot že omenjeno, v nedeljo sta se pomerili kranjski ekipi Voknvofnej in Veselička s kranjskim visokofrekvenčnim voditeljem Tonijem Cahunekom.

Vokvofnej so s seboj pripeljali novo članico Barbaro Ribnikar, ki je svoj krst opravila več kot odlično. Sicer jim je do zmage vseeno malček zmanjkalo, predvsem so zaradi sodniške (ne)naklonjenosti in pa Veseličkine izkušenosti. Če se ne motim, je bil končni rezultat 9:6 v prid Veseličke. Galerija.

Nova sezona je malček drugačna, saj so discipline razdelili v dve skupini, stare in nove. Pred obema izzivoma in delegatskim izzivom, se torej sedaj igra ena disciplina iz samih začetkov Impro lige in ena iz disciplin, ki so prišle v Impro ligo skozi izzive.

To nedeljo pa bo v KUD-u Gverila teater, vendar bo že naslednjo spet na sporedu Impro liga, kjer se bosta pomerili ekipi Modro nebo in Pimprovizatorji.

Vabljeni!

Comments:

6 Responses to “Impro liga: Voknvofnej proti Veselički”