Svečana predstavitev Strasti

Filed Under (Fotografija) by MR Foto on 18-11-2008

Katarina med intervjujem

Katarina med intervjujem

Včeraj pozno popoldne je bila na ljubljanskem gradu svečana prireditev ob začetku predvajanja nove dnevne nadaljevanke Televizije Slovenija, z naslovom Strasti, ki bo na sporedu od ponedeljka do petka ob 18:25.

Po uvodnem pozdravu simpatične voditeljice Bernarde Žarn, je zbrane nagovoril direktor TVS, Jože Možina, nato pa je sledil težko pričakovani skupni ogled prvega dela nadaljevanke.

Strasti delujejo enako, kot vse podobne žajfnice – tople barve, soft focus, obupne leče (večkrat sva z Juretom opazila NENORMALNO krom. aberacijo), klasični črno-beli nastavki: dobri-slabi, bogati-revni,…, scene so kratke, zapolnjene izključno z bolj oz. manj inteligentnimi dialogi.

Teksti so resnično slabi, vendar je vse skupaj narejeno dokaj gledljivo, če primerjamo z vsem ostalim sra***m, ki ga trenutno lahko vidimo na TV (Brat bratu, Svingerji, Lepo je biti sosed, Kmetija,…).

Seveda pa imajo Strasti še eno prednost, ki naredi vse skupaj 99% bolj zanimivo – Jonasa Žnidaršiča in Katarino Čas. Slednjo smo že v prvem delu videli golo, kar zna biti samo tržna poteza, da bi privabili čim več gledalcev k ogledu naslednjih delov.

Vsekakor zna biti stvar še zanimiva – galerija.

Comments:

3 Responses to “Svečana predstavitev Strasti”