Impro liga: Veselička vs. Merlene Ottey Project

Filed Under (Fotografija, Impro liga) by MR Foto on 31-03-2008

Včeraj sem spet užival v Impro ligi. Napovedovali so epski dvoboj med starešinami, videli pa smo totalni knock-out ene izmed skupin. Pomerili sta se namreč ekipi Veselička in Merlene Ottey Project.

Že v intro točki smo opazili težjo (dvopomenskost) pomanjkljivost pri ekipi Veseličke – manjkal je namreč zelo močan (dvopomenskost again) člen verige – Pižama, zaradi česar je bil intro bolj bled, kot smo ga od njih vajeni. Na drugi strani pa so MOT spet zaigrali starčke in spet poželi par serij aplavzov že v sami intro točki.

Kar se tiče disciplin smo najprej videli Preiskavo in Šizo randi, nato pa obrtni izziv MOT in minimalistični izziv Veseličke. Oba izziva sta bila super in po mojem mnenju spadata med tiste, iz katerih se splača narediti standardne discipline. Delegatski izziv pa je bil (kot ponavadi) malce poseben.

Do delegatskega izziva so MOT imeli 100% izkupiček (12:0), za konec pa so se igralci Veseličke zbrali in pokazali, da vseeno znajo igrati in določili končni rezultat 12:3.

Nov objektiv se je ponovno izkazal za izvrsten nakup, saj sem končno lahko določal čase, kakršne sem hotel in pri tem še zajel kaj svetlobe. Mogoče se mi samo zdi, vendar imam občutek, da se pri tem objektivu šum manj vidi oz. je manj izrazit. Vsekakor so fotke precej kvalitetnejše, kot sem jih vajen.

Najprej ste vabljeni v galerijo, v nedeljo pa vas vabim na še en epski dvoboj, ki pa bo (upajmo) bolj napet. 6. aprila se bosta namreč pomerili ekipi Modro nebo (lanskoletni zmagovalci) in pa njihovi letošnji najresnejši tekmeci – A Ješ Kavo, A Veš Kao.

Comments:

3 Responses to “Impro liga: Veselička vs. Merlene Ottey Project”