Gušti in Polona v Orto baru

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 19-11-2007

Tagged Under :

Če sem se v prejšnjem postu zgražal nad slovensko glasbeno sceno, pa me je že ta teden čakal koncert slovenskih glasbenikov, katere definitivno štejem med kvalitetne.

Gušti in Polona sta v petek in soboto ponovno okupirala Orto bar. Sam najprej nisem imel namena iti, vendar so na RSQ rabili fotke in zato sem se moral1 zbrati skupaj in v soboto oditi na koncert.

Že ko sem prišel tja sem opazil, da je tokrat v Ortu drugačna struktura ljudi, ker nisem skoraj nikogar poznal. Če G&P igrata urbani rock, potem je bil tokrat Orto bolj urban, kot pa rock. Malo pred začetkom koncerta pa je uletela vsaj Manca, da mi je s svojim ninđa flešom delala družbo pod odrom.

Vzdušje je bilo odlično že pred začetkom koncerta, ko pa so vsi nastopajoči pokazali svoje čare, pa sem ostal odprtih ust. Najbolj od vseh me je spet navdušil Peter Dekleva na kitari, ki je za moje pojme res virtuoz. Na tleh ima kakšnih 20 pedalov in jih pritiska skoraj za vsako drugo noto, da izvaja posebne efekte, ki dajo taki glasbi še dodaten čar.

Celega koncerta je bilo dokaj hitro konec, vendar sem bil potihem s tem kar nekako zadovoljen, kajti v nedeljo me je čakala kruta budilka že zelo zgodaj zjutraj, zato sem se samo hitro odpravil domov.

Za konec samo še link do galerije, zdaj pa že letim naprej na fax. Lep dan še naprej…

  1. Dobri projekti potrebujejo vso podporo, ki jo lahko dobijo 😉 []

Comments:

4 Responses to “Gušti in Polona v Orto baru”