Eagles of Death Metal ponovno v Cvetličarni

Filed Under (Fotografija, Koncerti, Video) by MR Foto on 19-03-2009

Eden in edini Jesse Hughes aka. Boots Electric

Včeraj se je v ljubljanskem klubu Cvetličarna zgodil koncert skupine Eagles of Death Metal, ki sem ga čakal od tiste sekunde naprej, ko so pred dvema letoma zaključili špil.

EoDM so takrat naredili tak raztur, da ga kljub mojemu slabemu spominu ne bom nikoli pozabil. Svoje je dodal še e-mail, ki mi ga je par tednov kasneje poslal sam pevec skupine, Jesse Hughes: “Holy shit!!! Those photos are fantastic!!! That was such a great night for us!!! Thank you!!! Looking forward to seeing you next time!!! Love, EoDM”.

Včeraj sem se tja odpravil v želji po nori zabavi in v upanju, da bom dobil Jessejev avtogram na lastnih fotkah, ki mi jih je takrat pohvalil.

Koncert je začela predskupina Haunts iz Londona, ki je z odlično glasbo naredila pravo vzdušje, še preden so mrtvometalski orli sploh prišli na oder.

Eaglesi so pripravili odlično playlisto, ki je navdušila tako stare znance skupine, kot tiste, ki so jih spoznali šele z novim izdelkom Heart On. Kar se tiče same izvedbe, se pa tako ali tako ve, da bolj energičen, kot je njihov koncert, ni skoraj nobeden. Tipi res razturajo.

Po koncu koncerta smo se še s parimi fotografi in novinarji odpravili v zaodrje (oz. pododrje v tem primeru), kjer smo dočakali nenormalno prijaznost vseh v bandu, še posebej pa Jesseja. Tip je naredil vse, za kar smo ga prosili, z največjim veseljem pa je tudi pogledal moje slike. Tri mi je podpisal, dve pa si je vzel zase za spomin. Cel postopek mi je poslikal Majcen, za kar se mu še enkrat prisrčno zahvaljujem.

Ne samo nepozaben koncert, celoten včerajšnji večer se mi bo krepko vtisnil v spomin. Še galerija in pa video.

Comments:

One Response to “Eagles of Death Metal ponovno v Cvetličarni”