Impro liga 2008: Tretje kvalifikacije

Filed Under (Fotografija, Impro liga) by MR Foto on 27-10-2008

Tagged Under :

Jure med moderiranjem

Jure med moderiranjem

V KUDu sta se včeraj odvili dve odločujoči kvalifikacijski tekmi letošnje Impro lige. Obe tekmi je moderiral Jure Karas (aka. Slon).

Na prvi sta se pomerili ekipi Sem pa tja pa take fore in Pimprovizatorji. Prvi dve disciplini so požigalci vzeli resno in pred zadnjim izzivom vodili 6:0. V zadnjem izzivu pa so se malenkost dekoncentrirali, Pimpki pa so zgrabili priložnost in določili končni rezultat 6:3.

Pavza med tekmama je bila bolj kratka, ker si je Karas vzel malo svobode in moderiranje začinil s svojimi hudomušnimi pripombami, ki bi jih lahko marsikdo vzel za žaljive, ampak mi smo jih razumeli kot skrajno smešne.

Sledila je tekma med Kositi in Kivi, prasica!, kjer je stvar postala vroča že takoj na začetku z introm prasic, ki so se znašle na “girls nightu”. Tekma je bila izredno napeta, saj je bila publika kar dvakrat ne odločena, enkrat pa se je odločila za Kositi. Sodnici pa sta vse tri točke namenili kivijem, kar jim je tudi prineslo zmago s 5:4 in uvrstitev v nadaljne kroge Impro lige.

Poglejte si nekatere utrinke s tekme v galeriji, ki vas definitivno ne bo pustila hladne. Pa vabljeni naslednjo nedeljo na posebno ekshibicijo Dan po dnevu mrtvih.

Comments:

Comments are closed.