LEELOOJAMAiS v Orto Baru

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 10-01-2008

Tagged Under : ,

LEELOOJAMAiS bi morali v Ortu igrati že konec decembra, pa so zaradi bolezni v bandu koncert prestavili kar na moj rojstni dan. Novice sem se, normalno, razveselil že takrat, včeraj pa sem bil presrečen, ko se je to tudi zgodilo.

Orto je bil malenkost bolj prazen, kot bi pričakoval, ampak to ni poslabšalo koncerta. Lilužameji so, kot vedno, dali vse od sebe (ne, niso se slekli, tako se samo reče) in spet dokazali, da jim v Sloveniji ni para.

Med standardno preigravanje nove plate so tokrat vrinili malo več starih komadov – Dancefloorstarz, Povej mi, Ljubavi, Tik tak, Ne zameri mi in Briga me in s tem poskrbeli za vse tiste, ki se na udarnejše zvoke nove plošče še niso navadili.

Koncert je bil odličen, tako, da tukaj nimam več kaj napisati. Lahko bi pisal o slabi luči, vendar to je za tiste, ki ste že kdaj fotkali v Ortu, itak samoumevno.

V galeriji je fotk malo manj, predvsem zato, ker sem na ta koncert res prišel uživat in sem slikal samo prvih nekaj komadov, potem pa sem orodje pospravil in se prepuščal melodijam.

Takih rojstnih dni si lahko samo še želim…

Comments:

7 Responses to “LEELOOJAMAiS v Orto Baru”