Mondial After v FF

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 30-09-2007

Tagged Under :

Tako kot lani, je tudi letos Mondial organiziral after party za vse maturantke in maturante, ki so potovali z njimi. Sicer zabava ni bila namenjena samo njim, saj je prišlo tudi veliko drugih ljudi, ki še niso bili na maturantskem izletu, ali pa so bili na njem že dolgo nazaj.

Včeraj je bila udeležba precej manjša, kot leto poprej, zaradi česar tudi vzdušje ni bilo tako kot lani. Saj ne, da je bilo slabo, bilo je super, vendar pa je bilo lani še veliko bolje. Najbrž naredi svoje že občutek, ko se sprehajaš med 3.000 folka, kot bi ga naj bilo lani v Fun Factoryju.

Lani so bili organizirani tudi avtobusni prevozi iz vseh večjih mest, kar je prineslo vsaj 500 dodatnih žura željnih obiskovalcev. Letos so bili udeleženci v glavnem iz Ljubljane ter bližnje okolice, redki so bili tisti, ki so prišli iz Primorske ali Štajerske. Najbrž je k zmanjšani udeležbi pripomoglo tudi to, da je bil žur prestavljen iz prejšnjega petka, ker se ne spodobi imeti take zabave na dan žalovanja. Še en razlog pa je najbrž tudi Ritem Mladosti, ki je bil tudi neke vrste after za maturante.

Večer se je odvijal na dveh plesiščih – na prvem se je vrtela komercialna house glasba, na drugem pa so se zbirali ljubitelji balkanske glasbe. Najbrž je vsem jasno, kje me ni bilo videti…

Party je bil, kot vsi Mondialovi žuri, popestren z zanimivimi nagradnimi igrami, med drugim so morali tekmovalci napihniti balon in oblikovati srček, vendar nihče od tistih treh kandidatov sploh ni bil zmožen napihnil balona. Komični momenti…

Seveda je najboljši občutek, ko se znova srečaš s tistimi, s katerimi si skupaj potoval, vendar je manjkalo kar nekaj tistih, katere sem pričakoval, da bom videl. Škoda, ker dvomim, da jih bom še kdaj v življenju srečal.

Za konec pa še galerija.

Comments:

17 Responses to “Mondial After v FF”