Florence And The Machine @ Kino Šiška

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 26-05-2010

Florence Leontine Mary Welch

Florence Leontine Mary Welch

V novem sklopu Itak Džafest1 koncertov smo imeli včeraj priložnost videti angleške Florence And The Machine. Ni to band tipa The Killers, a nekaj takega nas bojda še čaka v prihodnjih mesecih.

Na žalost sam band in njihovo glasbo bolj slabo poznam, zato sem le nemo spremljal norenje in petje množice ob vseh komadih. Sicer sem imel pred koncertom dober namen jih preposlušati, vendar mi je poplava obveznosti za fakulteto prekrižala načrte.

Koncert je bil na visokem nivoju, prav tako tudi varnostniki, kar je v Sloveniji prej izjema, kot pravilo. Mogoče je bil fotografski prostor malce preozek, saj se je bilo po njem skoraj nemogoče gibati, ampak je kar je.

Dvorana je bila baje razprodana, čeprav je bilo še vseeno precej prostora za dihati in sprehajati se – z lahkoto bi napokali notri še kakšnih 100, 200 ljudi, vendar to očitno niti ni bila organizatorjeva želja.

Kritika leti edino na slabo ozvočenje oz. povedano drugače – v različnih mestih po dvorani se sliši ali večinoma nizke tone ali večinoma visoke tone ali pa le prepleten nerazpoznaven šunder.

Za konec pa še galerija.

  1. seriously kaj naj bi to pomenil? []

Comments:

4 Responses to “Florence And The Machine @ Kino Šiška”