LEELOOJAMAiS @ MTV Fusion Party

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 24-11-2007

Tagged Under : ,

Vsi, ki ste vsaj malo spremljali internet v zadnje pol leta, ste gotovo opazili bannerje, ki so kazali na My Party Fusion. V osnovi je nekako šlo za on-line partyje. Torej za tiste, ki ne marajo realnosti in so raje doma za računalnikom na virtualni zabavi. Apyon je organiziral veliko teh zabav, ob podpori Izklopa, največje internetne skupnosti v Sloveniji, pa je dobil vso podporo, ki jo je potreboval, da je na koncu zmagal.

Za nagrado mu je MTV včeraj organiziral “realni” žur v Bachusu. Najprej je za zabavo je poskrbel DJ Eremis, nato so se šli karaoke, za vrhunec pa so poskrbeli LEELOOJAMAiS.

LLJ so v glavnem igrali komade z nove plate, nekaj starih in nekaj priredb. Christine se pozna, da je opravila že kar nekaj nastopov, saj ima precej boljšo komunikacijo s publiko, kot jo je imela na začetku. Ostali Leeloti so pa itq vedno odlični, tako, da je brezveze sploh pisati o tem.

Koncert je bil odličen, morda je bila malce bleda edino publika, ki je na ta party prišla naključno in ni pričakovala take zvrsti v klubu. Vseeno so večinoma ostajali dol in poslušali koncert, mogoče pa se je komu od njih zaluštala malo drugačna, kvalitetnejša glasba.

Skratka ekipa My Party Fusion je pokazala, da zna organizirati žur tudi v realnosti, saj je bilo poskrbljeno za vse. Obiskovalci, ki so plačali vstopnino so dobili MPF majico, VIP/PRESS smo jo dobili v bekstejđu skupaj z brezplačno pijačo in prigrizki, ostali pa so dobili čigumije Fusion. Res je bilo vse porihtano v nulo. Malo je takšnih zabav, torej čestitke in na še več podobnih v prihodnosti.

Pa še galerija.

Comments:

2 Responses to “LEELOOJAMAiS @ MTV Fusion Party”