Finale YounGunZ Toura 4 v Ortu

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 25-03-2007

Tagged Under :

Končala se je še ena “tura” YounGunZ. V Ortu smo izbirali med 5. bendi, ki so bili izbrani na predizborih in sicer (v vrstnem redu nastopanja): Erotic Biljan and His Heretics (Hrvaška), Hoffman, Mosaic, The Pokerheads in IScream.

Erotic Biljane sem slišal prvič. Bil sem zelo navdušen nad njihovim nastopom, saj se je pevec sprehajal med publiko – zanimivo. Hoffmane sem že poslušal na lanskem predizboru za Rock Otočec v Kranju. Očitno so bolj okrnili skupino (sax in synth sta tam bila, tu pa ne). Tretji so bili Mosaic, ki so si na odru ustvarili dnevno sobo – tepihi, luči, TV, skratka ni da ni. Tudi zelo zanimivo. Absolutno so me navdušili naslednji – The Pokerheads. Kar 8 se jih je spravilo na tisti majceni Orto oder. Ustvarili so nepopisno vzdušje, skratka, če jih kje zasledite, jih pojdite obvezno čekirat. Zadnji pa so bili IScream, ki sem jih že poslušal v Domžalah na DNK izboru. Zmagovalca sta dva – IScream in The Pokerheads. Sam bi se odločil enako, le da bi dal Pokerheadsom prvo mesto.

YounGunZ tour bi si definitivno zaslužil veliko več medijske pozornosti, saj nismo vsi pop in turbofolk fani. Upam, da se medijske hiše tega zavedajo (čeprav ne kaže tako).

Pa še galerija.

P.S.: Viktorjev si še nisem ogledal, sem si pa ogledal Jonasov Podcast in crkaval od smeha. Sploh v drugem delu, kjer sem videl kar nekaj znanih kolegov, med drugimi Matiasa in Majcna.

Comments:

One Response to “Finale YounGunZ Toura 4 v Ortu”