Škisova tržnica 2009

Filed Under (Fotografija, Koncerti, Party, Video) by MR Foto on 07-05-2009

Tagged Under : ,

Mavrični DJ Sylvain

Mavrični DJ Sylvain

Kot lani in predlani, sem se tudi letos udeležil Škisove tržnice, ki je bila že kar 12. po vrsti. Tokrat sem imel še posebno nalogo in odgovornost, saj sem bil tam kot uradni fotograf za drugo, manjše prizorišče, ki ga je sponzorirala NLB.

Čez dan smo na tem odru v glavnem gledali Twister nagradne igre, plesne nastope, regijska tekmovanja v impro ligi,…, medtem, ko se je na večjem prizorišču med stojnicami trlo toliko ljudi, da se je komaj dalo premikati.

Večerni del je bil malo bolj sproščen, saj so ljudje odhajali domov ali na malico, skratka nabirati nove moči za totalen odklop ponoči.

Tam okoli osmih zvečer pa so pred vsemi vhodi na letno telovadišče ND-Ilirija začele  nastajati ogromne vrste, saj so vsi želeli priti na pester program bodisi na glavnem, bodisi na elektro odru. Bolj, ko je bila ura pozna, bolj so bile te vrste dolge, ljudje so z vseh strani drli na Ilirijo in poskrbeli za (po mojem mnenju) najbolj obiskano tržnico do zdaj.

Zaradi ogromne gužve in super glasbe sem kar ostal na manjšem prizorišču in večjega sploh nisem šel pogledati. Tu so za odlično house glasbo skrbeli Sharkastique tunes oz. DJ Jaka, DJ Shark in DJ Sylvain, ki so eden za drugim dokazovali, zakaj so med DJ-ji v Sloveniji tako visoko cenjeni.

Galerija je kar ogromna, zato sem jo zaradi boljše preglednosti razdelli na popoldanski in pa nočni del, za malo ekstra občutka pa imam še dobre 3 minute Sharkovega prispevka v video obliki.

Comments:

8 Responses to “Škisova tržnica 2009”