Rock za prihodnje generacije

Filed Under (Fotografija, Koncerti) by MR Foto on 09-08-2008

Tilen med Naivno v zraku

Tilen med Naivno v zraku

Včeraj se je v centru Celja, bolj natančno na Glavnem trgu, dogajal koncert Rock za prihodnje generacije v okviru društva Planet Zemlja. Na koncert sem se spravil skupaj z Angee, ki so jih organizatorji iz neznanih razlogov prekrstili v Angie.

V Celje smo prispeli že ob 14-ih, ko je, ob močnem deževju, vse skupaj izgledalo precej jalovo. Vendar so majstri kmalu vse poštimali in ob 16-ih je že nastopal Alfi Nipič.

Nato so se nekako začele tonske, ki so bile bolj za izbrane bande, saj je časa zmanjkovalo in se je mudilo nadaljevati koncert.

Prvi so bili na vrsti Ultra, kateri so me pravzaprav prvi obvestili o tem koncertu. Zaigrali so vse svoje 3 single in še 2 starejša komada in lepo ogreli publiko.

Koncert so nadaljevali Angee, ki so, kljub pomanjkanju koncertov v zadnjem času, dokazali, da so še vedno usklajeni in znajo ustvariti pravo vzdušje, tudi, ko je publika LESENA1. Zaigrali so glavne komade s plate – Naivna, Blonde, Pogled, Tickets for U2 in pa I’m Cool, ter tako pripravili teren za naslednje skupine.

Za Angie Angee so prišli MCLaren, Orleki, Pavle Kavec s skupino, za konec pa še Dan D.

Fotke v galeriji so precej slabe, ampak je bil okoljevarstveni koncert, tako, da jih razumem, zakaj so šparali na elektriki.

  1. Tole leti na Celjane: A ste vedno vsi tako mirni, brez energije in želje po žuru??? []

Comments:

4 Responses to “Rock za prihodnje generacije”