Sharam (Deep Dish) v klubu Vertigo

Filed Under (Fotografija, Party) by MR Foto on 22-02-2009

Sharam na začetku svojega seta

Sharam na začetku svojega seta

Včeraj je v fashion klubu Vertigo v Ajdovščini nastopil Sharam (najbolj znan kot del dvojca Deep Dish). Sharama sem že videl na lanski DiscoNautici, kjer me je totalno navdušil, zato sem se včeraj moral udeležiti tega eventa.

Planerji so se malce zafrknili, saj so event postavili ravno na dan, ko se v Sloveniji največ dogaja – pustno soboto. Ne samo, da so bila povsod pustovanja in razna rajanja, tudi vsi ostali klubi so včeraj organizirali velike dogodke, kar je močno vplivalo na udeležbo na zabavi, svoje pa je dodala kar precej zasoljena vstopnina 25€.

Glasba je bila čez cel večer vrhunska; za ogrevanje publike je najprej poskrbel Eddie F, nato pa se je, malce po drugi uri, na mesto DJ-ja povzpel Sharam, ki je kljub maloštevilni publiki, le-to uspel spraviti do vrhunca.

V Vertigu sem bil prvič, zato sem bil precej razočaran, ker je bilo premalo ljudi, da bi videl cel klub. Lokal je namreč narejen tako, da je z zaveso ločen na dva dela, tako da se lahko party totalno razvname še preden je klub sploh poln.

Drugače me je klub zelo navdušil, saj je vse tako kot mora biti. Kvaliteten zvok, dobra osvetlitev, zanimiva dekoracija, izredno prijazen in skuliran staff,…, skratka res super, zato komaj čakam, da bodo imeli spet kakšen zanimiv event, da bom ponovno imel razlog da grem dol.

Za konec le še galerija.

Comments:

One Response to “Sharam (Deep Dish) v klubu Vertigo”