Maturantski izlet na Ios

Filed Under (Fotografija, Turistika) by MR Foto on 30-07-2007

Tagged Under :

Kot sem že napisal v prejšnjih postih, sem za turistično agencijo Mondial slikal dva termina maturantskih izletov na Grškem otoku Iosu.

V prvem terminu smo imeli cca. 380 ljudi – večinoma iz Nove Gorice, pa tudi iz Šiške in Škofijske gimnazije. V drugem pa le okoli 130, tokrat večinoma iz Ljubljane ter Domžal in Jesenic. Obakrat je bilo hudo noro.

V 18 dneh sem se peljal s kar osmimi (8) ladjami in niti dvakrat z isto ladjo: BenetkePatras, PirejIos, IosSantorini, SantoriniIos, IosSantorini, SantoriniIos, IosPirej ter PatrasBenetke. Ne, nisem se zmotil, kar dvakrat sem se peljal na Santorini in nazaj. Prvič podnevi na ogled mesta in Beach party, drugič gledat sončni zahod in sprejeti novo skupino, ki je prišla z letalom.

Glede na naporen tempo (1-4 ure spanja / dan), si lahko predstavljate, da sem 90% potovanja z ladjami prespal v klimatizirani notranjosti. To je razlog zakaj toliko časa ni bilo glasu od mene – prehlajen sem, in to fejst.

Ker nimam dovolj časa, niti volje, da bi opisoval vse kar se je dogajalo v obeh terminih, puščam vaši domišljiji prosto pot med ogledom precej obsežnih galerij:
1.termin
2.termin

Za konec: Ios ali Krf?……IOS!!!

Comments:

11 Responses to “Maturantski izlet na Ios”