Ferry Corsten @ Gospodarsko razstavišče

Filed Under (Fotografija, Party, Video) by MR Foto on 27-12-2009

Betsie Larkin in Ferry Corsten

Betsie Larkin in Ferry Corsten

Včeraj se je na Gospodarskem razstavišču zgodil še en party v organizaciji LePlac. Slednji sicer pripeljejo velika imena (Tiësto, Armin van Buuren,…) ter poskrbijo za čudovite svetlobne in zvočne efekte, vendar je bilo vedno do sedaj slišati kritike na račun organizacije. Tokrat pa je bilo povsem drugače.

Ločena vhoda za VIP/PRESS ter “navadne smrtnike”, urejene guest liste, vsak varnostnik je točno vedel koga lahko spušča in koga ne,…, skratka vse na najvišjem možnem nivoju.

Na samo prireditev sem prišel med prvimi, a že takrat užival ob dobrih trance ritmih izpod rok Dean Deen-a. Čeprav je bilo pri njem prižganih kakšnih 10% svetlobnih učinkov, se je že dobro videlo, da bo party nekaj posebnega.

Malo po polnoči pa se je vse zatemnilo, na velikih LED zaslonih pa se je izpisal velik F. Ferry Corsten je vse od začetka pa do konca vrtel samo vrhunsko glasbo in poskrbel za nepopisno dobro vzdušje. Na začetku se mu je na vokalu pridružila še Betsie Larkin in dodala zabavi še tisto piko na i.

Definitivno govorimo o enem najboljših partyjev do sedaj v Sloveniji. Kaj vse se je dogajalo je nemogoče opisati, zato si raje oglejte galerijo in pa film.

Comments:

2 Responses to “Ferry Corsten @ Gospodarsko razstavišče”